nieuws

SPORT TALENTENFONDS ZUIDOOST

MEER NIEUWS

Regian Eersel kickboks
regian

Vechtende kok uit Zuidoost pakt wereldtitel kickboksen

De in Zuidoost wonende Regian Eersel is gisteren de eerste lichtgewicht kickbokskampioen ooit geworden van federatie One Championship.

In Singapore versloeg Eersel dat andere kickboksfenomeen uit Nederland, Nieky Holzken. Vlak voor het einde van de vierde ronde sloeg Eersel toe met een harde knie recht in het gezicht van Holzken, die meteen naar de grond ging. Holzken kon de partij nog wel uit vechten. Maar Regian Eersel werd daarna unaniem gekozen tot winnaar.


18-5-2019 AT5

 

Zuidoost verovert 9 medailles bij ‘VII Int Wushu Competitie’ in Madrid
Afgelopen weekend was Shaolin Wuhun Helan uit Amsterdam Zuidoost in de Spaanse hoofdstad Madrid voor de internationale Kungfu kampioenschappen ‘VII Int Wushu’. Het was de zevende editie van dit evenement. De Kungfu school uit Zuidoost was zeer succesvol en wist ondanks het hoge en stevige competitieniveau negen medailles in de wacht te slepen. De debutant Hidde Aans-verkade slaagde erin om twee gouden medailles te veroveren. De andere medaillewinnaars waren: Damian Saharie (brons en zilver), Faried Amanatkhan (tweemaal brons), Brenda Ete (brons) en Erwin Dörr (tweemaal zilver).


12-6-2019 Bijlmer&Meer